Wij streven ernaar om elke bestelling zo snel mogelijk te verwerken en verzenden. Hierdoor is het helaas niet mogelijk een bestelling te wijzigen of te annuleren nadat je de bestelbevestiging hebt ontvangen. Vrijwel direct nadat de betaling van je bestelling is goedgekeurd wordt je bestelling voor verwerking naar ons magazijn gestuurd. Het is dan niet meer mogelijk om de bestelling aan te passen.

Wil je toch dat we proberen om een bestelling te wijzigen of annuleren dan adviseren we je direct na het plaatsen van de bestelling telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice: +31(0)297-269857. In de eerste minuten nadat de bestelling geplaatst is kunnen er mogelijk nog wijzigingen aangebracht worden.

Als de betaling niet afgerond kon worden, je deze zelf hebt afgebroken of je hebt gekozen voor vooruitbetaling via een bankoverschrijving, maar nog niet betaald hebt, dan is het wel mogelijk om je bestelling nog te laten wijzigen of annuleren. Wij vragen je in deze gevallen contact op te nemen met onze klantenservice via het contactformulier, zodat er nagekeken kan worden wat de mogelijkheden zijn.