Naast een ruim assortiment bieden wij onze klanten ook graag verschillende mogelijkheden om een bestelling te betalen. Iedere betaalmogelijkheid is bij Solvos4 vrij van extra kosten.

Betalen kan via:
* iDEAL
* Bancontact
* Credit card
* PayPal
* Vooruitbetaling (bankoverschrijving)
* Achteraf betalen*

Alle betaalmogelijkheden die wij aanbieden zijn geheel veilig vanwege onze veiligheidsstandaard. Uw persoonlijke gegevens (zoals uw naam, adres, bankrekening en credit card gegevens) worden beschermd door het zogenaamde SSL-veiligheidssysteem (Secure Socket Layer) in combinatie met een 128-bit encryptie. Deze technologie zorgt voor een maximale veiligheid en wordt daarom, bijvoorbeeld, gebruikt door banken om de veiligheid van persoonlijke gegevens tijdens online bankieren te garanderen. Al onze betaalmogelijkheden zijn op deze manier volledig beveiligd.

Hoe werkt iDEAL?
iDEAL is een veilige vorm van internetbankieren waarbij je tijdens de bestelling naar de internetbankiersite van je bank wordt geleid. In de vertrouwde omgeving van je bank kun je de betaling van de bestelling veilig afhandelen. De betaalgegevens zijn al voor je ingevuld. Nadat je een bevestiging van de bank hebt ontvangen keer je terug naar Solvos4.nl en ontvang je een bestelbevestiging. Aangezien de iDEAL betaling direct wordt verwerkt is deze direct zichtbaar op je rekeningoverzicht.

Hoe werkt Bancontact?
Je kunt op twee manier betalen via Bancontact:
* Mobiele App
Zorg ervoor dat de Bancontact App is geïnstalleerd en ingesteld om de betaling in de volgende stap te voltooien. Bij het afronden van de bestelling ontvang je de instructies om de betaling te voltooien.
* Bancontact kaart

Vul het kaartnummer en de vervaldatum van je Bancontact kaart in. Je kaartnummer begint met 6703 en bestaat in totaal uit 17 cijfers.

Ik betaal met een credit card. Wanneer wordt het bedrag afgeboekt?
Zodra je volledige bestelling verzendklaar gemaakt is, sturen wij de factuurgegevens van de bestelling binnen twee dagen naar het creditcard-bedrijf. De afschrijving vindt dus pas plaats als je hele bestelling verzonden is. Er zal afgeboekt worden volgens je persoonlijke afrekeningsperiode. Wij accepteren MasterCard, Visa, Diners Club en American Express.

Hoe werkt PayPal?
PayPal is een online betaalsysteem waarmee iedereen met een e-mailadres online betalingen kan verzenden en ontvangen met hun creditcard of bankrekening. Je kunt het bij Solvos4 gebruiken om veilig, gemakkelijk en snel te betalen. Tijdens het bestelproces kun je ook een PayPal-account openen als je er nog geen hebt.

Hoe werkt vooruitbetaling?
Je hebt de mogelijkheid om de bestelling vooruit te betalen via een bankoverschrijving. Nadat je bestelling geplaatst is ontvang je een e-mail met de informatie die je nodig hebt om de overschrijving in orde te maken.

Let hierbij op het volgende:
* Zodra je betaling door ons verwerkt is, wordt de bestelling automatisch naar je verstuurd.
* Vermeld bij de overschrijving altijd je bestelnummer. Wij kunnen je betaling dan snel en makkelijk koppelen aan je klantenaccount.
* Maak het juiste bedrag over op onderstaande bankrekening:

Rekeninghouder: Solvos4 BV
IBAN: NL 14 ABNA0572768915
SWIFT (BIC): ABNANL2A
Bank: ABN AMRO

Hoe werkt betaling achteraf?
Bij de keuze voor betaling achteraf betaal je pas nadat de artikelen zijn bezorgd. Je ontvangt de factuur per e-mail binnen enkele dagen nadat je bestelling is verzonden. Na ontvangst van de producten heb je twee weken de tijd om de openstaande rekening te betalen. Wij behouden ons het recht voor om bij de eerste bestelling per overschrijving een kredietwaardigheidscontrole uit te voeren en aan de hand van de uitkomst hiervan de gekozen betaalwijze achteraf te wijzigen. Mocht dit het geval zijn, dan stellen wij je natuurlijk onmiddellijk op de hoogte en bieden wij je een andere betaalwijze aan*.

* Betaling achteraf is niet altijd mogelijk bij een eerste bestelling. Dit is onder voorbehoud van een positieve kredietwaardigheidscontrole. Deze controle wordt voor ons uitgevoerd door een onafhankelijke partner. Details omtrent deze check zijn voor Solvos4 niet zicht- of beïnvloedbaar.